Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Twitter

Daniel Ek var med i CNBC och snackade om sin jakt på att försöka köpa Arsenal.

"Jag ska ge dem ett övertygande bud"

ons 28 apr 2021 kl 16:40

Daniel Eks intresse för att köpa Arsenal är genuint. Idag sade den svenske Spotifygrundaren att han ska komma med ett bra erbjudande till KSE för att köpa klubben.

För första gången har nu Daniel Ek uttalat sig offentligt efter att han förra veckan twittrade om att han ville köpa Arsenal. Svensken var med i CNBC:s sändning och sa:
- Jag har var Arsenalsupporter sedan jag var åtta år. Arsenal är mitt lag. Jag älskar klubbens historia, jag älskar spelarna och självklart älskar jag fansen. Jag ser en stor möjlighet att sätta en riktig vision för klubben och ta den tillbaka till framgång. Jag vill bygga förtroende med fansen, jag vill engagera fansen igen.

Ek bekräftade också att han kommer att lägga ett första bud för att köpa loss klubben från Kroenke och deras KSE.
- Jag är väldigt seriös. Jag har säkrat pengarna för det och jag vill ge dem ett erbjudande som är väldigt övertygande och jag hoppas att de lyssnar på mig.
Han säger också att han är beredd på en lång fight.
- Jag har varit en supporter av den här klubben i 30 år och förväntade mig sannerligen inte att det skulle hända över en natt och jag är beredd på att det här kommer att bli en långa resa. Allt jag kan göra är att förbereda vad jag tycker är ett väldigt tänkvärt erbjudande, ge det till dem och hoppas att de lyssnar.

Ek ville inte heller fokusera så mycket på Kroenke och den kritik han fått den senaste tiden efter debaclet med superligan.
Istället sade svensken:
- Jag vill bara fokusera på klubben och fansen och försöka föra klubben tillbaka till framgång. Jag är en supporter och det viktigaste för mig är att göra klubben bättre, det är mitt primära mål.

KSE skickade igår ut ett statement där man förklarade att man inte hade några planer på att sälja klubben.