Medlemmar: 5496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tystnad i sociala medier

Tystnad på Sociala Medier

fre 30 apr 2021 kl 17:32

Arsenal är en av många klubbar och andra fotbollsinstitutioner som ingår i en bojkott av sociala medier från och med idag fredag till måndag kl 13.00. Nu gör Arsenal Sweden samma sak.

Arsenal lanserade för ett tag sedan en egen kampanj vid namn "Stop Online Abuse" för att sätta ljus på hur klimatet är på sociala medier. De senaste dagarna har allt fler klubbar och andra organisationer inom fotbollen annonserat att de under helgen kommer att bojkotta samtliga sociala kanaler i protest mot den mängd hat som spelare och andra personer inom klubbarna får ta emot.

Hela Arsenals uttalande går att läsa på Arsenal.com.

Arsenal Sweden har beslutat att göra samma sak och från och med nu, fram till kl 13.00 på måndag 3 maj kommer inte heller vi att synas i sociala medier. Hemsidan kommer att fortsätta uppdateras med nyheter men det kommer inte vara någon aktivitet i våra sociala konton.