Medlemmar: 8527 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery ser fortsatt Villarreal som underdogs.

Emery: "Arsenal är favoriter"

ons 5 maj 2021 kl 16:13

Villarreal leder i paus. Ändå säger Unai Emery: - Jag ser dem som favoriter. Vi är underdogs.

För första gången sedan slutet av november 2019, då han fick sparken, är nu den förre Arsenaltränaren Unai Emery tillbaka på Emirates Stadium. Imorgon kväll väntar returen i semifinalen av Europa League.
Hans Villarreal leder med 2-1 efter den första matchen.
Men spanjoren är ändå tydlig.
- Jag ser dem som favoriter. Vi är underdogs.

- Resultatet i den första matchen förändrar inte hur jag ser på det här. Arsenal startade som favoriter och är favoriter. Vi är utmanare och ska möta den här typen av lag och vi kommer att försöka att utmana. Det är ett tight resultat från den första matchen. Vi har möjligheten att nå den här nivån. Men jag tycker att Arsenal i det perspektivet är ett par snäpp ovanför oss. Jag förväntar mig några extra från dem.

Emery är lite av expert på Europa League - en turnering han vunnit tre gånger med Sevilla.
Med Arsenal kom han "bara" till final.
Om att vara tillbaka i norra London säger han:
- Känslorna är alltid i hjärtat. Det var goda minnen och dåliga. Jag ser fram emot att komma tillbaka med Villarreal till den här fantastiska arenan. Det hade varit mycket bättre om Arsenals fans hade varit där, då hade vi fått se vad Arsenal är.