Medlemmar: 3191 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette är bäst bland Arsenalspelarna i FPL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 8 maj 2021 kl 00:13

Så var April över och det är dags för säsongens nästa sista summering av månadens Fantasy Premier League.

Med Arsenalögon var det en blek månad, fyra poäng spelades in och förlusterna mot båda lagen från Liverpool svider.
I Arsenal Swedens fantasy-liga fortsatte dom stolta Jönsoborgs AIS på samma spår, tveksamma kaptensval och lite väl många minustransfers tar ut sin rätt i poängställningen.

Bäst i april månad var Torbjörn Hellström med hans Inconvincibles som spelade in 326 poäng, på andra plats har vi en trippel med Alexander Eklunds Oak Grove FC, Daniel Vikmans The Zarate Kid och Oskar Tranefors med Tranefors BK som alla fick ihop 301 poäng.

I totalen inför sista månaden betyder det att Daniel Vikman leder med hans The Zarate Kid med 2215 poäng, på andra plats finns Alexander Eklund och Oak Grove FC på 2206 poäng och pallen rundas av med Torbjörn Hellström och Inconvincibles som ligger trea med 2179 poäng.
Kommer Daniel Vikman lyckas hålla kvar The Zarate Kid i topp när vi summerar säsongen?

I spelarnas poängliga så leder Bruno Fernandes poängligan, detta trots att man hade intrycket att han stannat av i poängprokduktionen, men det visar vad jag vet ... på andra och tredjeplatsen har vi två spelare som heter Kane och Son.

Bland Arsenalspelarna så har vi Alexandre Lacazette i topp i den interna poängligan, tätt följd av Pierre-Emerick Aubameyang och Bernd Leno som håller sig kvar på pallen. Med tanke på att dom två förstnämnda har varit borta med skador så blir det spännande att se om någon annan lyckas ta sig upp till topp 3 innan säsongen är färdigspelad.

Lycka till i maj med poängen, och om det är någon som sitter kvar med trippel cap så är mitt tips Elneny, det är nu det händer!