Medlemmar: 7572 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno ser ut att stanna i Arsenal även nästa säsong.

"Jag vill bli framgångsrik med Arsenal igen"

mån 17 maj 2021 kl 14:39

Flyttryktena finns där. Men Bernt Leno verkar inte ha några större planer på att lämna Arsenal i sommar. - Jag trivs, säger han.

Det har varit en del snack om att Bernd Leno är en av spelarna som kan lämna Arsenal i sommar. Tysken har två år kvar på sitt kontrakt och tidigare under våren öppnade han upp för lite allt möjligt när han sade:
"Jag vet att jag fortfarande har två år kvar på mitt kontrakt och är 29 år. För en målvakt är inte det så mycket i ålder. Jag har fortfarande några år kvar. Jag trivs väldigt bra i klubben, men jag vet inte vad som kommer i framtiden, men jag är öppen för allt. Kanske ett nytt äventyr eller så stannar jag i Arsenal. Som jag sade, jag tänker inte på min framtid för två år är lång tid. Just nu pågår inga förhandlingar med klubben eller något annat".

Det låter lite annorlunda nu när keepern snackar med Sport 1. Där säger han:
- Jag vill inte fly från det här, jag trivs och jag vill bli framgångsrik med Arsenal igen. Arsenal är en storklubb. Jag har fortfarande två år kvar på mitt kontrakt med Arsenal och vill spela Champions League med klubben igen.
Sen tillägger tysken:
- Det är också klart att jag någon gång i min karriär vill göra något annat. Så här långt har jag spelat i två klubbar i min karriär. Kanske får jag lust att spela i en annan liga igen. Kanske i södra Europa. Men det finns tid. Jag har fortfarande inte nått toppåldern för målvakter. Men mitt fokus är på Arsenal.