Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få sen den här killen i Arsenal nästa säsong?

Ökat intresse för Emi Buendia

tor 20 maj 2021 kl 13:00

Silly season är igång. Idag kommer rapporter om att Arsenals intresse för Emi Buendia är stort.

Det är Charles Watts som skriver att The Gunners är på jakt efter en ny playmaker. Sportchef Edu har identifierat en tänkbar kandidat: Norwich Citys Emi Buendia.
Det har varit snack om argentinaren tidigare.
Nu ska intresset från Arsenals sida ökat.

Enligt Watts har klubben ännu inte lagt ett bud på den offensive mittfältaren som var med och vann Championship med The Canaries. 24-åringen gjorde 15 mål och 17 assist på sina 39 matcher.
En av anledningarna till att Arsenal steppat upp sitt intresse för Buendia är att det finns en stor osäkerhet kring Martin Ödegaards framtid i klubben. Norrmannens lån går ut efter säsongen och någon köpa-loss-klausul finns inte. Ödegaard har vid ett flertal tillfällen sagt att han trivs väldigt bra i norra London och verkar vara sugen på att stanna. Men Real Madrid sitter på leken - och det är än så länge oklart hur norrmannens framtid ser ut och vilka planer Real har för honom.

Buendia utsågs nyligen till årets spelare i Championship och Charles Watts spekulerar i att Norwich City ska vilja ha runt £40 miljoner för att släppa honom. Argentinaren har tre år kvar på sitt kontrakt med klubben.