Medlemmar: 7672 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Joe Willock satte sitt sjunde mål för Newcastle United igår kväll.

Willock öppnar för att stanna i Newcastle

tor 20 maj 2021 kl 14:09

Joe Willock öser in mål i Newcastle. Nu intensifieras snacket om att han ska stanna i The Magpies.

När Joe Willock nickade in Newcastle Uniteds segermål igår kväll mot Sheffield United var det hans sjunde fullträff för klubben sedan början av februari. Arsenalmittfältaren har gjort mål i de sex senaste matcherna han spelat för Newcastle.
Det är inte konstigt att Steve Bruce och fansen vill behålla 21-åringen.

I vanlig ordning fick Newcastletränaren frågor om Willocks framtid efter matchen. Det fick han själv också. Och han öppnade för att bli kvar.
- Jag vill säga tack för att ni gjort att jag känt mig så välkommen och att ni tagit emot mig med öppna armar. Jag hoppas ni är nöjda med vad jag gett klubben och förhoppningsvis kommer det mer i framtiden. Jag kommer inte att lova något, men diskussionerna är igång, säger Willock.

Telegraph skriver idag att Newcastle United kommer att lägga ett bud på Willock i sommar. Enligt tidningen tror klubben att Willock vill stanna och att Arsenal är öppna för att sälja.