Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal vill värva Bissouma från Brighton och Nektiah kan gå åt motsatt håll.

Eddie till Brighton - Bissouma till Arsenal?

ons 26 maj 2021 kl 12:54

Yves Bissouma till Arsenal och Eddie Nketiah till Brighton & Hove Albion? Det kan bli verklighet i sommar.

Det är mycket rykten om spelare till Arsenal - och vilka som är på väg att lämna. En är Eddie Nketiah. Den unge engelske anfallaren har fått ytterst begränsat med speltid av Mikel Arteta den här säsongen. 21-åringens kontrakt med klubben går dessutom ut 2022 och de flesta räknar med att han kommer att lämna i sommar.
Brighton & Hove Albion sägs vara intresserade.

Ett intresse som är perfekt för Arsenal som vill värva Yves Bissouma från just Brighton. Nu spekuleras det i att vi kan använda Nketiah i förhandlingarna med sydkustklubben för att få loss den 24-årige mittfältaren från Mali.