Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac tackar för sig i Gelsenkirchen.

Ingen fortsättning för Kolasinac i Schalke

tor 3 jun 2021 kl 14:39

Det blir inget vidare spel i Schalke 04 för Sead Kolasinac. Istället är 27-åringen aktuell för italienska och turkiska klubbar.

Sead Kolasinac har under våren varit utlånad till Schalke 04. Men den har inte blivit någon succé. Gelsenkrichenklubben ramlade ur Bundesliga för första gången på 30 år - och idag blev det klart att det inte blir någon fortsättning för den bosniske landslagsmannen.
Kolasinac har ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal.
Men några planer på att han ska bli kvar i klubben verkar inte finnas.

Enligt engelska journalister är istället Kolasinac aktuell för både turkiska och italienska klubbar. En klubb som konkret nämns som intresserad är Napoli. Anledningen till att Kolasinac inte blir kvar i Schalke är främst ekonomiska.