Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal verkar vilja värva Buendia från Norwich City.

Arsenal har lagt bud på Buendia

fre 4 jun 2021 kl 13:03

Jakten på Emi Buendia går vidare. Nu kommer rapporter om att Arsenal ska ha lagt ett första bud på Norwichspelaren.

Silly season rullar på bra tempo och det ena ryktet efter det andra dyker upp. Det som känns hetast just nu är Emi Buendia. Argentinaren i Norwich City är ett jagat byte och både Arsenal och Aston Villa vill värva 24-åringen som gjorde 15 mål och 17 assist i Championship förra säsongen.
The Gunners sägs nu till och med ha lagt ett första bud.

Flera engelska journalister skriver att Arsenal erbjuder The Canaries £30 miljoner. Det budet ska även Aston Villa lagt. Nykomlingen i Premier League sägs vara öppna för att sälja den offensiva mittfältaren bara priset är rätt.
Och man hoppas på närmare £40 miljoner.

Buendia är just nu i Sydamerika där han förbereder sig inför Copa America med det argentinska landslaget.