Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Martin Ödegaard i Arsenal igen i höst?

Arsenal jobbar för att värva Ödegaard

mån 7 jun 2021 kl 16:31

Emi Buendia gick till Aston Villa. Fler och fler rapporterar nu om att Arsenal priovärvning i sommar ändå är Martin Ödegaard.

Det blev inget med Emiliano Buendia. Den argentinske offensive mittfältaren, som har samma agent som Emiliano Martinez, valde spel i Aston Villa. Övergången bekräftades och presenterades idag.
Det sades att Arsenal hade lagt ett bud.
Men inget mer.
Å andra sidan fanns det de som menade att vi inte var med i racet alls.

Oavsett så skriver nu fler och fler, bland annat The Athletic, att Arsenals priovärvning i sommar kommer att vara Martin Ödegaard. Norrmannen, som snabbt kom in i laget, lånades in i slutet av januari spelade regelbundet i Mikel Artetas lag och blev en populär figur i laget.
22-åringen tillhör Real Madrid.
Och även om det skrivits massor med artiklar om att han ska vara kvar i den spanska huvudstaden så kommer Arsenal jobba för att lösa honom på permanent basis i sommar.
Frågan är bara om vi lyckas?

Real har bytt tränare. Från Zinedine Zidane till Carlo Ancelotti. Flera Madridbaserade medier och journalister har skrivit om att norrmannen ska få sin chans i klubben i höst.
Själv verkar han luttrad, av förklarliga skäl.
Ödegaard värvades till Real Madrid redan 2015, men har bara fått spela elva gånger för klubbens A-lag. Den offensive mittfältaren har varit utlånad till Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad och Arsenal.
Han har sagt att han vill ha stabilitet och vara i en klubb som tror på honom och spelar honom.