Medlemmar: 3190 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser ut att bli Italien för Xhaka nästa säsong.

Xhaka närmar sig Romaflytt

mån 7 jun 2021 kl 19:55

Granit Xhaka till Roma? Ja, det kommer allt närmare enligt Arsenaljournalisten Chris Wheatley.

Det har varit tyst runt den potentiella affären mellan Arsenal och Roma om Granit Xhaka ett tag. Men nu tar det fart igen. Chris Wheatley på football.london skriver ikväll på Twitter att en övergång för den schweiziske mittfältaren är nära.
Enligt surret i sociala medier ska Xhaka kosta Roma runt 25 miljoner Euro plus så kallade add-ons.

28-åringen är just nu med det schweiziska landslaget som förbereder sig inför det stundande Europamästerskapet. Xhaka kom till Arsenal från Borussia Mönchengladbach sommaren 2016. Han har spelat 220 matcher för klubben.