Medlemmar: 6496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får Saliba chansen i Arsenal nästa säsong?

Newcastle United fiskar efter Saliba

tis 8 jun 2021 kl 01:23

Två gånger har han varit utlånad. Kommer William Saliba få chansen den här säsongen i Arsenal eller blir det ett nytt äventyr i en annan klubb? Newcastle United sägs i alla fall vara intresserade.

William Saliba värvades till Arsenal sommaren 2019 från St Etienne. Men direkt lånades mittbacken ut tillbaka till Ligue 1-klubben. Förra säsongen, när Mikel Arteta hade tagit över efter Unai Emery kom 20-åringen tillbaka till The Gunners för att ta en plats i laget.
Så blev det inte.
Istället lånades försvararen ut igen.
Nice den här gången.

Frågan är hur det blir i sommar? Enligt rapporter ska fransmannen var helt inställd på att visa Arteta att han är bra nog för en plats i Arsenal. Men samtidigt kommer det texter om att det finns fortsatt intresse från andra klubbar.
Newcastle United till exempel.
Enligt Chronicle Live ska The Magpies följa situationen och vara intresserade av att plocka in Saliba på lån. Tidningen påstår att Arteta inte skulle stå i vägen om Newcastle skulle vilja låna in den franske mittbacken.