Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Både Real Betis och Atletico Madrid är intresserade av Bellerin.

Så mycket vill Arsenal ha för Bellerin

tis 8 jun 2021 kl 01:41

Hector Bellerin är på väg bort. Spanskt intresse finns. Nu kommer rapporter om hur mycket Arsenal vill ha för den 26-årige högerbacken.

Det är Arsenaljournalisten James Benge som skriver på CBS Sports att The Gunners ska ha minst £20 miljoner för att släppa Hector Bellerin i sommar. Den 26-årige spanjoren har under våren halkat ur Mikel Artetas startelva mer och mer och på slutet fick högerbacken mest nöta bänk.
Sakta men säkert har flyttryktena accelererat.
Intresset just nu ska främst vara spanskt - och Bellerin själv ska ha sagt nej till att spela för någon annan engelsk klubb då kärleken till Arsenal är för stor.

De klubbarna som hårdast jagar Hector är Real Betis och Atletico Madrid. Bellerins pappa är en stor Betissupporter, men problemet för Sevillaklubben är ekonomin. Rapporterna säger att de inte har råd att punga upp de £20 miljonerna som Arsenal vill ha.
Det har troligen det spanska mästarlaget Atletico Madrid - som sonderar terrängen efter tänkbara ersättare till Kieran Tripper som ryktas vara aktuell för en flytt till Premier League igen.