Medlemmar: 5802 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tummen upp för Tierney som stannar i Arsenal massa år till.

Nytt kontrakt klart för Kieran Tierney

fre 25 jun 2021 kl 18:45

Det ryktades om det förra veckan - idag blev det klart. Kieran Tierney har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal.

Kieran Tierney kom till Arsenal från Celtic sommaren 2019. Snabbt blev han fansens favorit med sin energirika spelstil. Förra veckan kom det rapporter om att klubben var nära att signa upp skotten på ett nytt långtidskontrakt.
Idag blev det klart.
- Det känns fantastiskt, säger KT till .com.
- Managern kom till mig och sade "Jag vill förlänga ditt kontrakt, vi är så nöjda med dig". Fantastiskt att höra för jag har jobbat hårt sedan jag kom hit. Första säsongen var tuff med skador och Covid, men förra säsongen var bra. Klubben har varit fantastisk mot mig. Jag var mer än glad att förlänga.

- Visionen för klubben och var den vill vara, vilka förväntningar som finns är där jag vill vara i fotboll. På toppen. Det är ingen tvekan. Vi är inte där vi vill vara just nu, men vi tar steg i rätt riktning. Hur klubben sköts på insidan är fantastiskt. Jag älskar personalen, alla spelare och tränaren och att få jobba med dem är en fantastisk glädje. Att vara lycklig i livet gör mycket och jag är lycklig just nu.

Det surras om att Tierneys nya kontrakt är ett femårskontrakt som ger honom en ny veckolön på £110 000.