Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Reiss Nelson med nytt kontrakt?

Nelson erbjuden nytt kontrakt och lån

fre 2 jul 2021 kl 09:48

Enligt flera olika medier ska Nelson ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt innan klubben vill få igenom ett lån för kommande säsong.

Enligt ett antal rapporter, bland annat från James Benge på CBS Sport, ska Reiss Nelson just nu överväga att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal innan han skickas iväg på lån. 

Förra året ville Nelson inte bli utlånad men efter att bara fått spela 440 minuter på hela säsongen så kanske han ändrat uppfattning. Det rapporteras om att intresse från klubbar som Olympiakos och ett antal klubbar i Tyskland. Nelson var utlånad till Hoffenheim under säsongen 2018/2019 och gjorde det då bra.

Nelson har två år kvar på kontraktet och med tanke på sin status som "homegrown" så bör han vara attraktiv på marknaden trots begränsat med speltid den senaste tiden. Det finns därför en chans att han vill försöka hitta en permanent flytt som garanterar honom A-lagsfotboll istället.