Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ingen fortsättning för Ödegaard i Arsenal.

Ingen återkomst för Ödegaard

mån 5 jul 2021 kl 09:16

Det verkar inte bli någon permanent flytt för Martin Ödegaard till Arsenal.

Ödegaard kom till Arsenal i januari på lån under resten av säsongen och det var många som hade förhoppningar om att han skulle kunna bidra med kreativitet och fart i anfallet. På 20 matcher blev det totalt två mål och två assist. 

Trots att det ryktats om att Ödegaard skulle varit en prioriterad spelare för Arsenal den här sommaren har han nu publicerat ett inlägg på instagram där han tar farväl av klubben och supportrarna och det verkar inte som att en återkomst är särskilt trolig. Redan när lånet blev officiellt kritiserades affären då det inte verkade finnas någon utköpsklausul i dealen.

"Thank you so much for these 6 months. My time with the Arsenal family will always hold a special place in my heart. I wanna thank everyone in and around the club for the way you made me feel like a part of the family since the first day. Special thanks to the fans, even without you guys at the stadium for the majority of the season, I felt you with me at all times. A huge thank you to the boss and his staff for everything I’ve learned during my stay. Thank you also to all my teammates for such a great time on and off the pitch. Will miss you all. Thank you, gunners family. Always in my heart.”

Inlägget finns här.