Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Runarsson ska till turkiet, sägs det.

Runarsson till Turkiet?

mån 5 jul 2021 kl 19:23

Trött på målvaktsrykten? Här är i alla fall ett till - denna gången om en målvakt på väg bort.

Alex Runarsson värvades till mångas förvåning till Arsenal förra hösten när Emi Martinez flyttade till Birmingham och Aston Villa. Nu påstår en turkisk källa på Twitter, enligt rapporter från tex Charles Watts som, gissar jag, har kört Google Translate på ursprungstweeten, att den isländske burväktaren ska vara i det närmaste klar för Altay Spor som spelar i den turkiska högstaligan, Süper Lig.

Det är ytterst oklart hur pålitlig denna turkiska källa är, men med tanke på att vi har ryktats vara ute efter ungefär alla målvakter som finns de senaste veckorna och att Runarsson inte direkt gjorde dundersuccé i de matcher han fick spela så känns det inte alls särskilt osannolikt att han skulle vara på väg ut.