Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Envisa rykten om Aouar

Envisa rykten om Aouar

ons 7 jul 2021 kl 09:41

En av förra sommarens största följetongar var Houssem Aouar. Den franske U21-landslagsmannen från Lyon såg länge ut att hamna i den röda delen av London. Transfern blev aldrig av och istället värvade vi Thomas Partey. Nu kommer nya uppgifter om att Arteta återigen har visat sitt intresse för den franska talangen.

Kommer ni ihåg det mystiska twitterkontot "The AFC Bell"? Den anonyma personen bakom kontot, som skriver sina nyheter på arabiska, har varit först på att brejka nyheter angående Arsenal det senaste året.

The AFC Bell var bland annat först att rapportera om den tidigare sportchefen Raul Sanllehi’s avgång. Efter det var kontot även först att gå ut med att Arsenal hade aktiverat Thomas Partey’s utköpsklausul från Atletico Madrid. Något som de respekterade journalisterna David Ornstein och Fabrizio Romano sedan kreddade kontot för.

Nu rapporterar AFC Bell att Artetas beundran för Aouar kvarstår och att en värvning i sommar inte kan uteslutas. Samtidigt rapporterar kontot att James Maddison är klubbens huvudmål trots att den affären ser ut att bli svår att genomföra.

Houssem Aouar stod för sju mål och tre assist från centralt mittfält i Lyon föregående säsong.