Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta och hans spelare kommer att följas nära kommande säsong.

All or Nothing: Arsenal

fre 9 jul 2021 kl 11:38

Arsenal blir nästa klubb att synas i Amazon Primes sportserie "All or Nothing".

Dokumentärserier som följer fotbollslag har ökat de senaste åren och nu verkar det som att Arsenal blir nästa lag att synas i Amazon Primes "All or Nothing". Enligt Tom Grater på Deadline.com informerades spelarna om detta när de rapporterade till Colney i onsdags för starten av försäsongsträningen.

TV-teamet ska följa Arsenal under säsongen 2021/2022 där man försöker studsa tillbaka efter den besvikelse som förra säsongen innebar. 

Amazon Prime har tidigare gjort liknande dokumentärserier om Manchester City och Tottenham, samt ett antal klubbar inom andra sporter, men Arsenal skulle alltså bli den tredje Premier League-klubben att synas i den här typen av sammanhang. All or Nothing: Arsenal ska produceras av 72 Films med Mark Raphael, Clare Cameron och trefaldiga BAFTA-vinnaren John Douglas. Serien kommer visas på Amazon Prime under 2022.

- Vi ser frame mot att ge våra supportrar runt om i världen en unik inblocik i vårt dagliga arbete. Vi har en av de största globala supporterrörelsernaoch en sak som vi hör igen och igen är en önskan om att se hur det går till bakom kulisserna, sa Mark Gonella (Arsenals Media & Communications Director). 

- All or Nothing kommer att ge våra supportrar och andra fotbollsälskare en chans att se vad det är som gör Arsenal som klubb så speciell, en inblick i vår rika historia och vår ambition inför framtiden.¨

Producent Clare Cameron, exekutiv producent på 72 Films:

- Vi är så glada över att få en chans att gå bakom kulisserna hos Arsenal och fånga en unik säsong som kommer vara fylld av känslor och drama. Den här möjligheten att få tillgång till en trupp full med unga, talangfulla spelare, både på och utanför planen, att få följa supportrarnas återkomist till fotbollen och förstå vad som gör Arsenal unikt - det är vad som kommer göra detta till en fascinerande säsong av All or Nothing.