Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Houssem Aouar fortsätter att omges av rykten.

Aouar förnekar rykten

lör 10 jul 2021 kl 17:53

Houssem Aouar sägs ha ställt till med bråk för att tvinga fram en transfer till Arsenal. Detta förnekar nu huvudpersonen själv.

Den unge fransmannen har länge ryktats till Arsenal och förra veckan sedan kom rykten om att Aouar skulle ha struntat i att dyka upp på träningen för att påtvinga en flytt. Aouar kom snabbt ut på Twitter och skrev att så var inte läget, han hade varit på sjukhuset för att han hade känt sig sjuk. Han skrev följande på Twitter:

“Ännu en gång, tyvärr har ännu fler “fake-news” publicerats över sociala medier. Jag brukar inte svara på vad som sägs kring mig… Jag var sjuk och inlagd på sjukhus över helgen. Jag mår mycket bättre nu och är redo för vad som väntar.”

Men det var inte nog där. I slutet av veckan så kom det nya rapporter om att Aouars bror, som uppges vara hans agent, befann sig i London och direkt började det spekuleras. Även här var fransmannen snabb ut för att förneka det som skrivits på sin Instagram story.

“Grabbar, låt honom vara. Han är en av mina bästa vänner men inte min riktiga bror. Förresten, han är inte min agent.”

Om ni vill läsa mer om Aouar till Arsenal situationen finns det att läsa om här.