Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal sägs vara ute efter West Bromwich-målvakten Sam Johnstone

Arsenal intresserade av Johnstone

tor 15 jul 2021 kl 09:13

Det har under större delen av sommaren spekulerats i vilka målvakter som ska stå i Arsenal nästa säsong. Först rapporterades det om att Arsenal var ute efter Andre Onana, sedan Aaron Ramsdale och nu även Sam Johnstone, målvakt i West Bromwich.

Häromdagen skrev den unge målvaktstalangen Arthus Okonkwo på ett långtidskontrakt med Arsenal. Utöver honom är det oklart vilka målvakter som stannar eller om klubben väljer att värva någon ny. Både Bernd Leno och Alex Runarssons framtider i Arsenaltröjan är högst osäkra. 

Det är David Ornstein på The Athletic som skriver att både Arsenal och Spurs är ute efter den engelska landslagsmålvakten Sam Johnstone. Utöver Arsenal och Spurs ska även West Ham vara intresserade och de ska till och med ha lagt ett bud på ca 10 miljoner euro. Budet ska dock ha avvisats av West Brom. 

Den 28-åriga målvakten tog plats i den engelska EM-truppen och var en av få ljusglimtar i West Bromwich under förra säsongen. I och med att Johnstone har ett utgående kontrakt 2022 så kan det bli så att någon klubb försöker ta han gratis om ett år istället.

Vi får helt enkelt vänta och se vem, om ens någon målvakt kommer bli värvad till klubben innan fönstret stänger den 31 augusti.