Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nej, det blir inget spel i Arsenal för William Saliba den här säsongen heller.

Officiellt: Saliba på lån till Marseille

tor 15 jul 2021 kl 19:24

William Saliba går på lån till Olympique Marseille i Ligue 1, meddelade Arsenal på torsdagskvällen.

Det kommer väl knappast som en chock för den som har följt med snacket, men nu är det alltså officiellt att William Saliba inte heller under sitt tredje år som Arsenal-spelare kommer att spela för klubben. Hn går på lån hela säsongen till OM, och även om det inte framgår i Arsenals offentliggörande ska det röra sig om ett lån utan köpoptioner om man ska tro på vad diverse journalister har sagt tidigare.

Arsenals technical director, Edu, säger så här:

"Tillsammans med Willian har vi kommit fram till att det för hans fortsatta utveckling är bäst att gå på lån en säsong till. Han kom till oss som 18-åring och är fortfarande bara 20 så han utvecklas hela tiden."

"Att spela en säsong till i Ligue 1 kommer att vara bra för honom. Vi kommer förstås att hålla tät kontakt med William under säsongen och önskar honom lycka till i Frankrike med Marseille."