Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

MIkel Arteta får fundera utt ett nytt upplägg för försäsongen, ser det ut som.

Bekräftat: Arsenal ställer in USA-lägret

tis 20 jul 2021 kl 22:16

David Ornstein på The Athletic hävdade på tisdagskvällen att Arsenal ställer in resan till USA. Lite senare bekräftade också klubben detta.

Skälet till att resan ställs in ska enligt Ornstein vara att Arsenal har fått ett antal Covid-fall i truppen. Det ska röra sig om ett fåtal fall, men att man ändå har beslutat att hela truppen stannar hemma.

Matcherna mot Inter och antingen Everton eller den colombianska klubben Millionaros blir därmed inte av. Vad Arsenal gör i stället finns inga uppgifter om, men det troliga är väl att det i stället blir träning på London Colney och att man försöker hitta något eller några lag att spela mot.

Arsenal har sedermera bekräftat detta.