Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nikolaj Möller lånas ut från Arsenal.

Möller lånas ut - klar för tysk klubb

mån 26 jul 2021 kl 16:47

Nikolaj Möller lånas ut för att få spela A-lagsfotboll. Viktoria Köln blir hans klubbadress den kommande säsongen.

Möller, som kom till Arsenal från Malmö FF förra året, gjorde sju mål för U23-laget under förra säsongen och fick mycket beröm för sina insatser för Steve Boulds lag. För en tid sedan stod det klart att anfallaren var tillgänglig för lån, och nu står det klart att han kommer spela för Viktoria Köln i 3. Bundesliga under säsongen 2021-22.

Klubben har presenterat Möller som ser fram emot att börja spela i Tyskland.
-Jag är en ambitiös spelare som vill vad som är bäst för mig, laget och klubben. Jag har redan sett mina nya lagkamrater spela litegrann och jag tror Viktoria är ett bra lag. Därför tror jag att vi har något bra på gång, säger han till Viktoria Kölns hemsida.

Möller har tidigare i karriären också tillhört Bologna.