Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Lars Lundstedt

Nu kan vi ses på puben igen!

Återstart för matchträffar!

ons 28 jul 2021 kl 16:30

Då Folkhälsomydigheten nu har släppt på restriktionerna anser vi det nu är läge att återuppta matchträffarna.

I samband med de restriktioner som infördes i höstas valde vi från Arsenal Swedens styrelse att rekommendera att inte arrangera matchträffar, men så som läget ser ut nu har vi gjort bedömningen att vi kan återuppta träffarna.

Ni som själva har möjlighet att lägga upp träffar och vill göra det är alltså nu välkomna att göra detta. Finns det ingen träff på din ort men du har bokat ett antal platser och vill ha hjälp att synas på hemsidan? Skicka ett mail till lokalt@arsenal.se så hjälper vi till med att lägga upp en träff.

Självfallet gäller fortfarande att vara uppmärksam på eventuella lokala restriktioner och vilka bestämmelser som gäller på just det etablissemang där träffen arrangeras, och att du som ska gå på träffar stannar hemma om du upplever minsta symptom som kan vara Covid-19.

/ Styrelsen för Arsenal Sweden