Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal intresserade av Dejan Kulusevski.

Arsenal visar intresse för Kulusevski

tor 29 jul 2021 kl 10:51

Enligt rapporter från Italien har Arsenal varit i kontakt med Juventus med anledning av Dejan Kulusevski.

Enligt uppgifter från Calciomercato har Arsenal varit i kontakt med Juventus med anledning av den unge svensken. Det är ingen hemlighet att Kulusevski är en av Europas stora talanger just nu, och tack vare EM var det många även utanför Sverige och Italien som fick upp ögonen för anfallaren. Nu uppges både Arsenal och Manchester City vara intresserade av 21-åringen.

Kulusevski kom till Juventus 2019 och kostade då omkring 30 miljoner pund. 

Hur seriösa Arsenal är med sitt intresse för anfallaren är svårt att säga men Juventus ska oavsett inte vara intresserade av att sälja. De har tidigare uttalat sig om att de ser svensken som en viktig del i deras lagbygge för framtiden.