Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Maddison nära Arsenalflytt?

Arsenal förhandlar om Maddison

tis 3 aug 2021 kl 18:25

Arteta vill ha en kreativ mittfältare. James Maddison är förstavalet - och Arsenal sägs nu erbjuda både pengar och spelare för en potentiell flytt.

Efter att Ödegaards lån gick ut och norrmannen stack tillbaka till Real Madrid har det sett lite tomt ut bland Arsenals kreativa mittfältare. Den patsen vill Arteta fylla med James Maddison. Och Leicestermittfältaren ska vara sugen på en flytt till Norra London. 

The Foxes sägs vilja ha £60m för 24-åringen. Något som verkar vara lite över Arsenals budget, framförallt efter att Ben White inhandlats tidigare för stora pengar. Arsenal sägs enligt brittisk press ha erbjudit Leicester både spelare och pengar för att kunna värva mittfältaren. De spelare som ska vara tillgängliga för en sådan flytt ryktas vara Maitland-Niles, Nketiah, Nelson och Willock. Förhandlingarna har kommenterats gå "långsamt", "likt schack". 

Arsenal är tyvärr inte ensamma om att jaga Maddison. Enligt rykten ska andra London-klubbar också vara på jakt.