Medlemmar: 6150 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Deal or no deal för Joe Willock?

Arsenal och Newcastle överens om Willock?

tor 5 aug 2021 kl 14:17

Att Newcastle vill köpa loss Joe Willock har varit känt länge. Nu påstås det att klubbarna är överens.

Det är sajten 90mins.com som idag påstår att Newcastle och Arsenal har kommit överens om en transfersumma för Joe Willock. Det ska röra sig om en summa på totalt 25 miljoner pund inklusive så kallade add-ons.

Det betyder emellertid inte att affären i sig är klar, för Joe Willock själv ska vara tveksam. Newcastle vill inte vänta alltför länge på svar, så det är alltså inte alls säkert att Willock flyttar norrut ännu. Notabelt är också att ingen av de normalt sett mer trovärdiga journalisterna som tex David Ornstein eller Fabrizio Romano har nämnt det hela med ett enda ord än så länge så det är kanske inte det mest pålitliga av rykten i skrivande stund.