Medlemmar: 6150 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bär det av norrut för Joe Willock?

Ornstein: "Arsenal och Newcastle överens"

sön 8 aug 2021 kl 20:59

Tidigare i veckan kom uppgifter om att Newcastle skulle ha fått ett bud på Joe Willock accepterat. Detta rapporterar nu även David Ornstein.

Tidigare i veckan kom det uppgifter om att Arsenal skulle ha accepterat ett bud från Newcastle på runt 20 miljoner pund för Joe Willock. Då var det från mer osäkra källor men nu skriver David Ornstein i The Athletic om samma sak.

Ornstein säger att det rör sig om en summa på över 20 miljoner pund, och att Willock ska vara Newcastle-managern Steve Bruce högsta prio den här sommaren. Även här lämnas dock en liten brasklapp i form av att det personliga kontraktet inte är färdigförhandlat, men då Willock inte var med i matchtruppen i dagens träningsmatch mot Tottenham och att Mikel Arteta svarade ungefär "jag kan inte säga något i dagsläget" om orsaken till det samt att det påstås lite här och var på Twitter att Willock var i Newcastle idag så lär det troligen bara vara en tidsfråga innan det blir officiellt.