Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Joe Willock är nära att bli klar för Newcastle United.

Willock närmar sig Newcastleflytt

tor 12 aug 2021 kl 13:52

Arsenal och Newcastle United sägs vara överens om övergången för Joe Willock. Nu kommer rapporter om att mittfältaren är nära The Magpies när det gäller det personliga kontraktet.

Mikel Arteta hade inte så mycket att säga om Joe Willocks ryktade flytt till Newcastle United. The Athletic har tidigare rapporterat att klubbarna är överens om övergångssumman, men sedan har inte så mycket hänt.
- Han har satt sig själv i en stark position där han kan välja lite mer hur hans fram ska se ut. Det är vad vi ska bestämma nu. Men han är vår spelare. Vi har haft några samtal för det handlar inte bara om vad vi vill göra, det är spelarens intresse och vilken roll han kan ha i klubben också.
På frågan om Willock kommer att vara en Arsenalspelare när transferfönstret stänger svarade Arteta:
- Jag vet inte. Jag kommer inte att säga det för då kommer ni med ett citat som ni gjorde tidigare som jag sade förra säsongen. Jag föredrar att inte svara på det.

Kort efter det att presskonferensen med Arteta var över kom rapporter från flera engelska medier att Willock och Newcastle Uniteds situation löst sig och att en lösning var nära. Enligt uppgift ska parterna vara överens om ett sexårskontrakt och transfern ska bli klar inom kort.