Medlemmar: 8807 st.

Miguel Azeez gjorde Arsenals tröstmål i slutet.

Storstryk för U23-laget i premiären

tis 17 aug 2021 kl 10:35

Kevin Betsy fick en mardrömsstart på jobbet som ny huvudtränare för U23-laget. West Ham United vann med 6-1 på London Stadium.

Så var det äntligen dags för premiär även för Arsenal i Premier League 2 och West Ham United stod för motståndet. West Ham ställde för kvällen upp med ett rutinerat lag - med spelare vi känner igen från Premier League i form av Masuaku, Lanzini och Yarmolenko.

Arsenal började bra första tio och visade upp ett stort självförtroende i bollinnehavet. Mika Biereth, Arsenals nyförvärv från Fulham, var nära på att rinna igenom och få ett friläge efter en passning från Azeez. Men istället var det West Ham som tog ledningen i den 13.e minuten efter att Arsenal slarvat med ett uppspel och Patino tappat bollen utanför eget straffområde.

Andra halvlek började snarlikt och efter 58 minuter kom även 2-0 efter att Arsenal återigen tappat bollen. Det var Arsenals f.d. akademispelare Armstrong Okoflex som fick göra sitt första mål i West Ham-tröjan. 3-0 kom en minut senare och sen rann det på.

Matchen slutade 6-1 till West Ham efter att Okoflex fått göra ett hattrick mot sin före detta klubb.
Arsenals mål gjordes av Azeez på straff efter att Hutchinson blivit fälld.