Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Välkommen åter till London, Martin Ödegaard!

Klart: Ödegaard till Arsenal

fre 20 aug 2021 kl 09:01

Nu är det klart: Martin Ödegaard återvänder till Arsenal, denna gång i en permanent övergång.

Ryktena visade sig alltså stämma. Martin Ödegaard är nu åter en Arsenal-spelare. Övergången är permanent och enligt den normalt välunderättade Fabrizio Romano ska affären ha kostat Arsenal strax under 40 miljoner Euro, dvs någstans i trakterna omkring 34 miljoner pund. Kontraktet ska vara på fem år.

Under förra säsongens lån blev det totalt 20 matcher i Premier League och Europa League, och det blev två mål och två assists. Nu får han alltså chansen att öka på den skörden under de kommande åren.

Han kommer att bära tröja nummer 8, och kommer att finnas tillgänglig för uttagning så fort hans arbetstillstånd har godkänts. Det kommer dock inte att hinna ske i tid för att han ska kunna medverka redan i matchen mot Chelsea på söndag.

Välkommen åter till Arsenal, Martin!