Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsdale med bollen i säkert förvar.

Klart: Aaron Ramsdale till Arsenal

fre 20 aug 2021 kl 19:31

Den affär som sades vara död och begraven har nu genomförts. Aaron Ramsdale tillhör nu Arsenal FC.

Efter månader av spekulationer om allehanda målvakter står det nu klart att Arsenal har värvat Aaron Ramsdale från Sheffield United.

Den 23-årige målvakten har skrivit på ett kontrakt som enligt diverse journalister ska vara ett fyraårskontrakt med option om ett femte år, och som ska ha kostat Arsenal omkring 24 miljoner pund. Det ska också finnas ett antal klausluer som ger Sheffield United lite mer pengar om de uppfylls men värdet av dessa ska vara högst ett fåtal miljoner och kräver också att Arsenal som lag har en hel del framgångar. 

Ramsdale lämnar därmed det lag han gick till inför förra säsongen då han köptes från Bournemouth för ca 18 miljoner pund. Han har alltså haft det tveksamma nöjet att åka ur Premier League två år i rad.

Han kommer att bära tröja nummer 32.

Välkommen till Arsenal, Aaron!