Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Allt tyder på att Kolasinac tackar för sig i Arsenal inom kort.

Kolasinac nära Fenerbahceflytt

sön 22 aug 2021 kl 12:18

Sead Kolasinac har ett åt kvar på sitt Arsenalkontrakt. Men mycket tyder på att parterna går skilda vägar nu för en flytt till turkiska Fenerbahce är högaktuell.

Flera turkiska medier rapporterar nu att Sead Kolasinac mer eller mindre är klar för Fenerbahce. Den tyskfödde landslagsmannen för Bosnien och Hercegovina kom till norra London 2017 på free transfer från Schalke 04.
Han har spelat 113 gånger för Arsenal.
Men de senaste säsongerna har speltiden blivit mindre och mindre. Förra säsongen var han utlånad till Schalke 04, där han gick bet på att rädda kvar klubben i Bundesliga. Någon fortsättningen blev det inte då klubben inte kunde betala Kolasinac höga lön.

Under sommaren har det surrats löst om olika alternativ för Kolasinac då Arsenal plockat in Nuno Tavares som back up till Kieran Tierney.
Den lösningen ska vara Fenerbahce.
Mesut Özil verkar ha gjort ett gott jobb i Istanbul för att plocka dit polaren Kolasinac - som bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal.
Det surras om att The Gunners kommer att få en liten övergångssumma, men framför allt slipper man en hyggligt stor lönepost för en ytterback.