Medlemmar: 5182 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ödegaard visade upp sig i söndags på Emirates, kommer han lira imorrn?

Arteta hyllar värvningen av Ödegaard

tis 24 aug 2021 kl 19:36

Martin Ödegaard välkomnades tillbaka av Arsenalfansen i söndags. Nu säger Mikel Arteta. - Vi är verkligen glada för vi trodde att det var omöjligt ett tag.

Inför morgondagens möte med West Bromwich Albion har Mikel Arteta gjort en kortare intervju med Arsenal.com om läget i klubben. Där snackar Arsenaltränaren bland annat om värvningen av Martin Ödergaard.
- Vi är verkligen glada för vi trodde att det var omöjligt ett tag, Madrid var inte så sugna på att sälja spelaren, säger han.

Den norske mittfältaren var i Arsenal under våren och nu tror Arteta att han kommer bli viktig för laget.
- Martin har hela tiden uttryckt sin vilja att komma hit. Men det såg inte så väldigt lovande ut när dörren öppnades och direkt stöttade klubben. Edu har gjort ett väldigt bra jobb med att hantera situationen. Vi har fått spelaren vi ville.

Att Ödegaard redan varit en tid i klubben ser Arteta väldigt positivt på.
- Jag tycker att han gör resten av spelarna runt honom bättre. Hans arbetsmoral är fantastisk, hans professionalism, hans karaktär. Han är en person som är lätt att gilla.

Arteta ville inte säga om Ödegaard lirar mot West Bromwich Albion imorgon, men öppnade för att det finns en bra chans till det.