Medlemmar: 3953 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba, Pepe och Xhaka firar ett av de sex målen på The Hawthorns.

Auba: "Jag är bara glad att vi vann"

tor 26 aug 2021 kl 01:43

Islossning och hattrick. Pierre-Emerick Aubameyang och Arsenal hade en bra kväll i West Bromwich. - Det är bra för självförtroendet i laget, säger Arsenalkaptenen.

Pierre-Emerick Aubameyang har nu gjort 88 mål för Arsenal. Tre av dem kom på The Hawthorns mot West Bromwich Albion igår kväll. Det var lagkaptenens tredje hattrick i Arsenaltröjan.
Det första kom mot Valencia i Europa League säsongen 18/19.
Det andra förra säsongen mot Leeds United i Premier League.
Det tredje mot WBA i Ligacupen.
- Det sista målet var det bästa. Det var speciellt, säger han till Sky efter matchen.

Efter den bedrövliga säsonginledningen med två raka förluster i ligan och inga gjorde mål smällde The Gunners in sex baljor på WBA och tog sig vidare till den tredje omgången.
- Det var en konstig känsla, säger Auba.
- Jag är bara glad att vi vann den här matchen. Det är bra för självförtroendet i laget. Vi vet att vi har haft en tung start på säsongen men det enda jag kan säga är att inställningen hos alla spelare är att alltid ge 100 procent. Vi försökte göra vårt bästa för att ge fansen det de ville, att vinna matcher.

För Auba har starten på den här säsongen, precis som förra, varit strulig. Han missade premiären mot Brentford på grund av Covid-19. Mot Chelsea i helgen orkade han bara med ett inhopp i den andra halvleken.
Men nu spelade han från start.
Och blev utsedd till matchens lirare efter sina tre mål.