Medlemmar: 7581 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba blev utbytt i andra halvlek mot Lacazette.

Aubameyang: "Vi måste höja oss"

lör 28 aug 2021 kl 16:10

0-2, 0-2, 0-5. Arsenals inledning på Premier League-säsongen är historiskt svag. - Det här är inte tillräckligt och alla måste höja sig, säger Pierre-Emerick Aubameyang.

Som väntat blev det en ny förlust när Arsenal idag reste till Manchester för att möta City. Redan efter 12 minuter stod det 2-0 till hemmalaget och när Granit Xhaka åkte ut i den första halvleken var det definitivt game over.
Hemmalaget vann med 5-0.
- Idag var det inte tillräckligt. Mot ett lag som City, elva mot elva ... du måste ta risker och vara modig när du har bollen, men det gjorde vi inte idag. Sen åkte vi på ett rött kort och då blev det en helt annan match. Men som jag sa, det här är inte tillräckligt och alla måste höja sig. Vi behöver se oss själva vi spegeln och jobba ihop som ett lag. Det är det enda sättet att gå framåt, säger Pierre-Emerick Aubameyang till BT Sports.

Auba, som gjorde hattrick mot WBA i Ligacupen, blev utbytt i den andra halvleken. Nu efterlyser han att spelartruppen går samman och redan ut begreppen.
- Helt klart måste vi spelare snacka med varandra. Det är viktigt för vi är Arsenal. Vi behöver säga sanningen till varandra, vara ärliga och höja nivån.