Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nytt lån är aktuellt för Reiss Nelson.

Nelson på väg till Feyenoord på lån

mån 30 aug 2021 kl 14:38

Arsenal är på väg att låna ut Reiss Nelson igen. Men surret säger att 21-åringen behöver förlänga kontraktet med The Gunners först.

Reiss Nelson har tidigare spenderat tid på lån i tyska Hoffenheim. Nu är det aktuellt med en ny utlåning. Nederländska Feyenoord den här gången. Meningen var att Rotterdamklubben skulle plocka in Manchester Uniteds Amad Diallo, men efter att ivorianen skadat sig på träning behövde man söka vidare. Då föll valet på Arsenals Reiss Nelson.
Detta rapporter bland annat Chris Wheatley.

Affären har dykt upp väldigt snabbt och det som behöver lösas innan ett lån kan bli aktuellt är att Nelson förlänger sitt kontrakt med Arsenal, detta rapporterar Fabrizio Romano.
Den offensiva mittfältarens nuvarande deal går ut nästa sommar och det verkar inte som att Arsenal vill skicka Reiss Nelson på lån om han inte skriver på ett nytt avtal, något som man försökt få honom att göra under sommaren.