Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal sägs inte vara så sugna på att låna ut AMN.

Everton jagar AMN - Arsenal säger nej

mån 30 aug 2021 kl 14:52

Everton vill låna Ainsley Maitland-Niles. Men Arsenal ska blocka Liverpoolklubbens förslag och vill att 23-åringen stannar i klubben.

Under våren var Ainsley Maitland-Niles utlånad till West Bromwich Albion. Nu fiskar Everton efter att få låna in 23-åringen, men enligt engelska medier ska Arsenal ha sagt nej till Liverpoolklubbens förslag.
Istället vill man att AMN stannar.

Maitland-Niles har fått hoppa in i de två senaste matcherna, mot WBA och Man City. Nu spekuleras det i om Mikel Arteta kommer använda engelsmannen som högerback och att vi inte kommer att värva in någon ny ytterförsvarare innan transferfönstret stänger imorgon kväll.