Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Martin Ödegaard spelade hela matchen mot Nederländerna ikväll.

Ödegaard: "Jag är väldigt glad att vara tillbaka"

ons 1 sep 2021 kl 23:07

Martin Ödegaard fick sin Arsenalflytt i somras. Men något norrmannen inte gillar är att ha Amazons kameror på sig hela tiden. - Inte min favoritgrej, säger han.

Det blev 90 minuter för Martin Ödegaard ikväll när Norge spelade 1-1 mot Nederländerna i VM-kvalet på Ullevål i Oslo. Inför matcherna den här landslagssamlingen mötte Arsenalmittfältaren media.
Där snackade han bland annat om spansk media, flytten tillbaka till norra London och hur det är att ha ännu mer kameror på sig hela tiden.
- Jag måste säga att det inte är min favoritgrej att ha kameror överallt, säger han.
- Du tänker automatiskt lite mer vad du säger när det är kameror där, men de är ganska diskreta.

Om att få komma tillbaka till Arsenal säger han:
- Jag menar att det var det bästa. Jag trivdes bra från dag ett, med lagkamrater, tränare och generellt i klubben. Jag är väldigt nöjd att vara tillbaka. Vad som skedde och när det blev möjligt har jag inte något behov av att utveckla, men jag är väldigt glad att få vara tillbaka och motiverad till att lyfta upp klubben igen.

Ödegaard har även gått en omgång med spansk media - som när han blev klar för Arsenal menade att han lämnade Real Madrid för att han saknade ambitioner.
- Allt som de skrivit på slutet är fel. För min del är det en skam att de skriver saker som inte är sant. Jag vet sanningen och vad som hänt och det är därför jag tror att det här är det bästa.