Medlemmar: 8810 st.

Två nya mål från Balogun ikväll.

Balogun glänste när U23 gick upp i topp

fre 1 okt 2021 kl 23:55

Folarin Balogun blev tvåmålsskytt när U23-laget slog Brighton & Hove Albion med 3-0. Laget leder nu Premier League 2.

Efter 1-6-förlusten i premiären mot West Ham United har Arsenals U23-lag radat upp fina resultat. Fem segrar och ett kryss har det blivit sedan dess och efter 3-0 ikväll mot Brighton & Hove Albion på Emirates Stadium leder man nu Premier League 2.

Folarin Balogun blev tvåmålsskytt mot The Seagulls. Det började med att anfallaren brände en straff i den 14:e minuten, men kunde sätta dit returen. Salah-Eddine gjorde 2-0 18 minuter senare.
Och i den 65:e minuten gjorde Balogun "rätt" från straffpunkten efter att ha lurat skjortan av en Brightonförsvarare som inte kunde stoppa Arsenalstrikern på annat sätt än att fälla honom.

I tabellen är Arsenal två poäng före Manchester City - som dock kan ta över ledningen då de spelar sin match i den sjunde omgången imorgon lördag.

Matchfakta

Arsenal v Brighton & Hove Albion 3-0 (2-0)

Målen: 1-0 (14) Folarin Balogun, 2-0 (32) Salah-Eddine, 3-0 (65) Folarin Balogun.

Karl Hein, Zane Monlouis (83), Omar Rekik, Mazeed Ogungbo, Joel Lopez, Tim Akinola (70), Ryan Alebiousu (78), Charlie Patino, Salah-Eddine, Mika Bierth, Folarin Balogun

Avbytare: Ovie Ejeheri, Reuell Walters (78), James Olayinka (83), Kido Taylor-Hart, Omari Hutchinson (70)