Medlemmar: 5802 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette firar sitt 2-2-mål mot Crystal Palace.

Laca: "Jag ville ge laget lite energi"

tis 19 okt 2021 kl 02:24

Han kom in med 23 minuter kvar. Innan matchen mot Palace var över hade Alexandre Lacazette räddat en poäng till Arsenal. - Jag ville ge laget lite energi.

Arsenal var minst sagt i brygga efter det att Crystal Palace hade vänt matchen på Emirates Stadium. Anfallsspelet hackade och behövde ny kraft. Då kom Alex Lacazette in och drog igång allt igen.
På stopptid gav det utdelning när fransmannen pressade in 2-2.
Och räddade en poäng till The Gunners.
- Jag ville ge laget lite energi. Vi vet när fansen på arenan är vakna och med oss, det gör det svårt för motståndaren. Kanske är det för hur vi spelar för tillfället som de är lite sovande så jag ville ge lite energi som jag vet att de gillar så att vi kunde ändra matchen.

Lacazette har inte spelat värst mycket i säsongsinledningen. Först var han sjuk. Sen har han helt enkelt inte tagit plats i laget.
- Självklart har det varit frustrerande. Det är inte lätt att sitta på bänken. Du vill alltid spela och ge något till laget. Det är första gången det är så här för mig. Jag väntar bara på min tid, jobbar hårt på träningarna för de här tillfällena när jag kan hjälpa laget. Idag gjorde jag mål så självklart är jag glad.

I och med det räddade krysset har Arsenal nu fem matcher i ligan utan förlust.
- Det är alltid bättre att inte förlora. Självklart ville vi ha alla tre poängen, men ibland, när du inte kan vinna, se till att inte förlora.