Medlemmar: 5337 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Vill du se Arsenal mot Wolves i december finns nu info.

Biljettinfo: Arsenal v Wolves

ons 20 okt 2021 kl 17:07

Nästa match att öppna för ansökan är Wolves hemma efter jul. Här kommer info.

I mellandagarna kommer Wolverhampton Wanderers till Emirates Stadium. Den matchen spelas tisdagen den 28 december klockan 12.30 (engelsk tid). Matchen öppnar för ansökan för alla medlemmar den 21 oktober och deadline för ansökningar är 25 oktober.
Detta är en kategori B-match.

Ni som planerar att åka till England kan med fördel läsa här om hur Arsenal slumpmässigt kollar vaccinationsbevis vid entréerna. Där finns info om hur ni från Sverige visar upp att ni är vaccinerade mot Covid-19.
När det gäller inresa till UK så rekommenderas att läsa den här texten och kolla berörda myndigheter för aktuella bestämmelser.