Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Tierney kunna spela mot Leicester City?

Flera frågetecken inför helgens match

fre 29 okt 2021 kl 14:18

Trixig bortamatch mot Leicester City imorgon. Frågan inför kampen är vilka Arsenalspelare som är tillgängliga. Mikel Arteta sa idag att det finns flera frågetecken.

Kommer Kieran Tierney kunna spela imorgon efter lunch? Hur är det med Ben White som tvingades kliva av mot Leeds United i veckan? Och finns det ytterligare frågetecken efter Ligacupmatchen?
Frågorna är många inför morgondagens mot Leicester City.
Mikel Arteta sade på dagens presskonferens att han inte riktigt vet hur det ser ut än i laget inför drabbningen på King Power Stadium.
- Det är ett par av dem som inte har kunnat träna än. Vi fick några smällar mot Leeds, men förhoppningsvis har vi bättre nyheter när alla är tillbaka.

När det gäller Kieran Tierney, som missat de två senaste matcherna, så sade Arsenaltränaren:
- Han gör framsteg på träningarna. Vi får se hur han är idag. Han har känt sig lite bättre de senaste dagarna, men var inte 100 procent redo att starta matchen.

Ben White, som kände av något virus som härjat i truppen, fick kliva av mot Leeds i tisdag och det är ännu osäkert om mittbacken kan lira imorgon.
- Han har inte tränat än sedan dess och vi måste vänta och se hur han känner sig innan vi fattar ett beslut.

Sedan tidigare har Arsenal Granit Xhaka långtidsskadad och det finns frågetecken för om Martin Ödegaard kan vara med eller ej.