Medlemmar: 5528 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tummen upp från Arteta efter matchen.

Arteta: "Vi behöver fortsätta"

lör 30 okt 2021 kl 18:12

Mikel Arteta hyllade allt och alla. Men sa samtidigt: - Vi behöver fortsätta. Vi har inte gjort någonting. Vi har vunnit ett par matcher, men är fortfarande inte där vi vill vara.

Segern i Leicester tog Arsenal till femte plats i tabellen. Det var Mikel Artetas gängs femte fullpoängare på de tio inledande omgångarna. När Arsenaltränaren hade lovordat det mesta sade han:
- Vi behöver fortsätta. Vi har inte gjort någonting. Vi har vunnit ett par matcher, men är fortfarande inte där vi vill vara. Det finns massor med saker att förbättra. Låt oss vara ödmjuka, vi ska jobba hårt och ta det match för match. Det finns mycket positivt. Jag ska inte säga något emot någon, men det finns mycket att förbättra.

Men, han sade också väldigt mycket positivt efter 2-0-segern på King Power Stadium.
Som, det om Aaron Ramsdale, hans match och hans räddning på James Maddisons frispark.
- Jag har precis sett bilderna. Otroligt. När jag såg det sa jag att det skulle bli mål. Men sen räddade han två gånger.

Om själva matchen sa Arteta:
- Jag är väldigt nöjd med insatsen, med resultatet och faserna som vi behövde gå igenom. Och hur vi hanterade dem.
Han passade även på att hylla fansen - som sjöng högt i 90 minuter.
- Jag kom ut 15-20 minuter efter att jag hade pratat med spelarna och de var fortfarande kvar och sjöng. De var fenomenala. Jag är glad för dem att de reste hit och att vi gav dem en seger. Det tar oss närmare dem.