Medlemmar: 8708 st.

Omari Hutchinson in av målskyttarna när Arsenal räddade poäng på stopptid.

Stopptidsdrama när U23 räddade kryss

lör 6 nov 2021 kl 21:25

Arsenals U23-lag låg under med 0-3 hemma mot Leicester City när match klockan tickade upp på 90 minuter. Men på stopptid smällde Kevin Betsys gäng in tre baljor och räddade en poäng.

Allt pekade på att Arsenals U23-lag skulle åka på säsongens andra förlust i Premier League 2. Leicester City ledde med komfortabla 3-0 på Colney. Och matchen var på väg mot sitt slut.
Men Arsenalspelarna hade inga planer på att ge sig.
Upphämtningen är minst sagt imponerande.

För i den första stopptidsminuten satte Tim Akinola 1-3. Två minuter senare kom 2-3 genom Omari Hutchinson. Det stannade dock inte där. För i den 96:e minuten kvitterade Folarin Balogun.
Det ska också tilläggas att The Gunners fick avsluta matchen med anfallaren Mika Biereth i kassen då Betsy redan gjort sina tre byten när Karl Hein skadade sig.
Detta enligt Jeorge Bird.

Tack vare poängen är Arsenal fortsatt i topp i tabellen efter elva spelade matcher - en poäng före West Ham United.

Matchfakta:

Leicester City v Arsenal 3-3 (0-0)

Målen: 0-1 (60) Terell Pennant, 0-2 (74) Tawanda Maswanhise, 0-3 (77) Ben Nelson, 1-3 (90+1) Tim Akinola, 2-3 (90+3) Omari Hutchinson, 3-3 (90+6) Folarin Balogun.