Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta och Klopp brakade ihop vid sidlinjen i första halvlek.

Arteta: "Jag försökte försvara mitt lag"

lör 20 nov 2021 kl 22:46

Efter dryga halvtimmen brakade Mikel Arteta och Jürgen Klopp ihop vid sidlinjen. Efteråt sa Arsenaltränaren: - Han försökte försvara sitt lag, jag mitt.

Hela Arsenalbänken reagerade när Sadio Mané gick in med armbågen i en nickduell med Takehiro Tomiyasu. Då svarade Jürgen Klopp upp från Liverpoolsidan och det blev livat en stund nere vid sidlinjen.
Michael Oliver varnade båda tränarna.
Spanjoren sa så här om händelsen efter matchen:
- Han försökte försvara sitt lag och försökte försvara mitt lag. Det var det.

Klopp menade efteråt att det inte alls var någon kontakt mellan Mané och Tomiyasu (fast hela världen själva kunde se det på tv) och sa:
- Det var en helt ren situation och inget hände. Två spelare hoppade upp och ingen rörde den andre, åtminstone inte så att det skulle vara frispark. Arsenalbänken ville ha vad de nu ville ha när jag frågade "vad vill ni ha för det, vad vill ni ha?". Det är ingen kontakt egentligen och alla ville ha ett gult kort. Jag är så trött på de här situationerna när alla kommer efter Sadio. Han är en fysisk spelare, så klart, gör inga ful saker.