Medlemmar: 8780 st.

Balogun blev ånyo matchhjälte för U23-laget.

Balogun frälste Arsenal igen

mån 22 nov 2021 kl 23:26

Arsenals U23-lag var illa ute borta mot Blackburn Rovers. Men trots en man mindre lyckades Folarin Balogun göra segermålet i slutet - ett mål som tar laget till serieledning.

Kevin Betsys U23-gäng tog säsongens åttonde seger ikväll när man slog Blackburn Rovers med 3-2 på bortaplan. Ett starkt lag, med Charlie Patino tillbaka från skada, ledde planenligt med 2-0 i paus.
Mika Biereth gjorde första och Omari Hutchinson andra.
Men det var efter paus som det hände grejer på riktigt.

För nio minuter in i andra halvlek blev Brooke Norton-Cuffy utvisad. Blackburn, med en man mer på planen, kunde sedan både reducera - och kvittera. Men Arsenal hade mer att ge.
Och med bara en minut kvar av ordinarie speltid skickade Folarin Balogun in segermålet.
På stopptid fick sedan Rovers också en spelare utvisad. Men resultatet stod sig och Arsenal gick förbi West Ham United och leder nu Premier League 2 igen.

Matchfakta:

Blackburn Rovers v Arsenal 2-3

Målen: 0-1 (33) Mika Biereth, 0-2 (45) Omari Hutchinson, 1-2 (60) Sam Burns, 2-2 (72) Connor McBride (straff), 2-3 (89) Folarin Balogun.