Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thomas Partey fortsätter att leta efter formen.

"Jag måste komma tillbaka till mitt bästa"

fre 3 dec 2021 kl 19:50

Thomas Partey har inte lyft sedan han värvades från Atletico Madrid. Nu säger mittfältaren att han måste höja sig.

Efter gårdagens tunga 2-3-förlust pratade Thomas Partey med Arsenal.com om sin insats och om matchen. Där sa mittfältaren, som kom från Spanien förra sommaren, att han behöver bli bättre.
- Jag behöver fortsätta göra mitt bästa, fortsätta försöka, fortsätta förbättra mig och försöka komma tillbaka till mitt bästa. För laget behöver mig.

Om matchen sa Partey:
- Vi kom ut för att vinna. Vi gjorde allt vi kunde och spelade bra. Vi skapade massor med chanser och hade otur. De gjorde två mål och en straff. Vi försökte bli bättre och jagade ett mål till. Men så är det i fotboll. Vi får glömma det här och fokusera på nästa match. Vi behöver vara bättre då och vinna.